نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
شیـر [ ] بیشتر... PDF

آب یک ترکیب با پیوند های قطبی و روغن یک ترکیب غبرقطبی است.
وقتی روغن را در آب بریزیم به دلیل اینکه ترکیبات قطبی و غیرقطبی در هم حل نمی شوند، روغن در آب حل نخواهد شد.
از طرفی به دلیل اینکه چگالی روغن از چگالی آب کمتر است، روی سطح آب شناور می ماند.
اما آیا می توان روغن را در آب حل کرد؟!
بله!
این کار را طبیعت به زیبایی انجام داده است!
شیر در واقع محلولی از روغن (چربی) و آب است.
در شیر ماده ی واسطه ای به نام کازئین که یک سر قطبی و یک سر غیر قطبی دارد از یک سو در آب و از سوی دیگر در روغن حل شده و موجب آشتی این دو می شود!
به چنین فرایندی "امولسیون" می گویند.
اگر موفق شوید کازئین شیر را بشکنید، آب و چربی از هم جدا می شوند!
این کار را با اضافه کردن کمی آبلیمو در شیر جوشیده انجام دهید تا از شیر، پنیر (چربی خالص) بدست بیاورید!surprised

محتویات خام صفحه تاریخچه بحث درباره این صفحه

ایجاد شده توسط: سپیده عرب محمدی آخرین اصلاحات: چهارشنبه 07 بهمن, 1394 [05:54:34 ] توسط سپیده عرب محمدی تعداد بازدید ها: 603



باشگاه استعداد یابی

راههای ارتباط با ما:
تلفن گویا: ۲۸۴۲۸۰۲۴-۰۲۱
تلفن همراه و واتساب: ۰۹۶۴۶۶۴۷۷۰


تهران - اتوبان ارتش،
کنارگذر ارتش،
نبش خیابان هاشم ازگلی،
پلاک ۲۳، واحد ۴، طبقه دوم
- خانواده باهوش من



تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به خانواده باهوش من است.