نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0

تفاوت با نگارش: 3

Lines: 1-64Lines: 1-245
 +::{FANCYTABLE(border=0)}
 +~W:400 ~|~ ~W:300~ |~|
 {PRODUCTINFO(productCode=1000000114423)} {PRODUCTINFO(productCode=1000000114423)}
-{PRODUCTINFO}
::بای یدن تویر بزرگتر، روی کس ها کیک کنید.::

::{ANIMATEPHOTOS(imageIds=454;454;454)}{ANIMATEPHOTOS}::
+{PRODUCTINFO} ~|~ {picture imageId="19732" width=500 link=magnify}
{FANCYTABLE}::
{FANCYTABLE(border=0)}
@#20:توضیحات#@
ب استفاده از این کی میتوانید پنج آزمایش مختلف فییکی و شیمیایی را با
ساخت مواد خمیری و ژل مانند انجام دهید. داخل محصول تمام مواد و ا
بزاری
ه برای ترکیب موا شیمیایی و ساخت ژل مخصوص محصول لازم است ر در
اخت
ار شما قرار میدهد . پنج آزمایش به این شرح است :1- آزمایش ژل کثیف
کاری: در این آزمایش ، یاد میگیرد که چگ
ونه یک مت ژل کثیف کاری درست />کنید. 2- ساخت توپ فنری ( توپ شیطونک ) : در آن به ساخت توپ شیطونک
خ
اهید پرداخت . 3- آزمایش ماده Dilatancy : با ماده ای مایع و مرموز به نام
Dilatancy
که خواص فیزیکی خاصی دارد آشنا خواهید شد . 4- آزمایش ساخت
پنیر
: در این مرحله میتوانید با استفاده از شیر ، پنیر خود را بسازید. 5- آزمایش
خنثی سازی
: در این آزمایش میتوانید خمیر حبابی بسازید !
~|~
@#20:محتویات#@
- دفترچه راهنمای رنگی و تصویری
- چسب مایع ( PVA Glue )
- دو عدد لوله آزمایشگاهی
- پایه مخصوص لوله آزمایشگاهی
- ظرف ساخت محلول و قاشق
- قطره چکان
- قیف
- بوراکس(گونه ای ماده معدنی مانند نمک )
~|~
@#20
:مبانی اموزشی#@
- آشنایی با آزمایش ها و واکنش های شیمیایی
- آشنایی با خواص شیمیایی و فیزیکی مواد مختلف
|~|
{picture imageId="19733" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19735" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19734" width=300 link=magnify}
-{TABBEDCONTENT()} 
-activeTabTitle: توضیحات 
 +{FANCYTABLE}::
 {FANCYTABLE(border=0)} {FANCYTABLE(border=0)}
 +__قوانین پایه‌ای که باید حین انجام آزمایش‌ها رعایت نمایید__
 +1- خارج کردن پودر از بسته‌بندی: برای خارج کردن پودر از بسته‌بندی آن، از
 +قاشق اندازه‌گیری استفاده کنید.2-استفاده ازلوله‌های آزمایش: اگردرآزمایشی
 +از شما خواسته شد که مقداری مایع درون یکی از لوله‌های آزمایش بریزید
 +مراقب باشیدکه بیش ازحد نریزید. (درغیراینصورت ممکن است با تکان دادن
 +لوله مایع درون آن سرریز شود.)
 +__شستشوی لوازمی که در حین آزمایش مورد استفاده قرار می‌گیرند__
 +پس از انجام هر آزمایش، بسیار مهم است که لوازمی که از آن‌ها استفاده کرده‌اید
 +را بشویید.1- از آب و یک محصول پاک‌کننده مناسب برای شستشوی لوازم آزمایش
 +استفاده کنید.2- دوباره لوازم را با مقدار مناسبی آب، آبکشی نمایید.
 + ~|~
 +@#20:آزمایش ماده لزج#@
 +لوازم مورد نیاز:
 +__1-__لیوان آزمایشگاه__2- __لوله آزمایش
 +__3-__قاشق اندازه‌گیری __4-__بوراکس
 +__5-__چسب الکل پولیوینیل مایع
 +__1-__ چسب الکل پولیوینیل مایع را به مقداری در لیوان آزمایشگاه بریزید که به
 +خط 20 میلی‌لیتر برسد.تمام ظروف خود رابامایع ظرفشویی به خوبی بشویید .
 +سپس با محلول ضدعفونی کننده و پنبه آن را دوباره تمییز و خشک کنید .
 +( حتی داخل سرنگ را هم با جدا کردن اهرم فشاردهنده آن تمییز کنید)
 +__2-__یک قاشق ژلاتین و دو قاشق ازآب سبزیجات خودراداخل لیوان آزمایشگاهی
 + بریزید .
 + ~|~
-! ویات +__و‌های متلف برداشتن مواد با استفاده از قاشق اندازه‌گیری :__
|~|
{picture imageId="19723" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19724" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19725" width=300 link=magnify}
-با استفاده از این کیت میتوانید پنج آزمایش مختلف فیزیکی و شیمیایی را با ساخت مواد خمیری و ژل مانند 
-انجام دهید . داخل محصول تمام مواد و ابزاری که برای ترکیب مواد شیمیایی و ساخت ژل مخصوص محصول 
-لازم است را در اختیار شما قرار میدهد . پنج آزمایش به این شرح است : 
-1- آزمایش ل کیف کای: در این آزمایش ، یاد میگیرد ک چون یک م ل کی کاری در نید ! +{FANCYTABLE}::
{FANCYTABLE(border=0)}
__3
-__ به لوله آزمایشی ه در مرحله 2 آماده کده‌اید آب اضافه کنید تا ه خط 10
م
یلی‌لیتر برسد. در آن را محکم بسته و تکان دهید تا محتویات لوله با هم مخلوط
شو
ند.__4 - __از لوله آزمایش اق‌مانده برای اندازه‌گیری 20 میلی‌لیترآب استفاده کید.
این مقدارآب را در لیوان حاوی
چسب الل پولیوینی مایع که درمله 1 آماده رده
بودید بریزید.5-
لوله آزمایشی که ز مرحله 3 آماده کرده‌اید را در یوانی که در مرحله 4
آم
اده کرده‌اید بریزید و آن ر ا قاشق اندازه‌یری بهم بزنید.
~|~
-2- ساخت توپ فنری ( توپ شیطونک ) : در آن به ساخت توپ شیطونک خواهید پرداخت !، 
-3- آزمایش ماه Dilatancy : با ماده ای ای و مرموز به نام Dilatancy که وا فیزیکی ای دارد آنا خواهی شد ! +__بیایید آزمایش کنیم:__
__1- __فهرستی
ا همه انواع چسب‌هایی که می‌توانید در خانه‌تان پیدا کنید تیه کنید.
__هشد
ار:__
درح
ین ستجو به دنبال انواع مختلف چسب، بچه‌های خردسال باید با یک سرپرست
ه
مراهی شوند. در زمان انجام آزمایش‌ها به بچه‌های خردسال اجازه استفاده از مواد
خطر
ناک را ندهید (نظیر تمیزکننده‌های مبتنی بر کلر یا سفیدکننده).
__2-__
زدستورکای که درصفحات 4 و 5 نشان داده شده است برای اجرای آزمایش پیروی
کنید.__3- __رای سته‌بندی موادی که امتحان میکنید یک نمودارتهیه کنید که درآن مودی
که می‌توا
ن برای ساخت ماده لزج استفاده کرد و موادی که نموان تفکیک بشوند.
-4- آزمایش ات پنیر : در این مرله میتوانید با استفاده از شیر ، پنیر خود را بسازید ! + ~|~
@#20:
آزمایش وپ شیطونک#@
آزم
ای ماده لزج چطورپیش رفت؟من پیشنهاد میکنم این آزمایش را با پودر
لب
اسشویی امتحان کنید! حالا بیایید با هم ببینیم که زمانی که از نمک بجای
بو
رکس استفاده کنیم چه اتفاقی می‌افتد.
__
لوازم مورد نیاز:__ __1-__لیوان آزمایشگاه __2-__لوله آزمایش __3-__قاشق اندازه‌گیری
__4-__نمک __5-__چسب الکل پولیوینیل مایع
__1 - __با
توجه به درجات اندازه‌گیری، لیوان آزمایش را با 20 میلی‌لیتر چسب مایع
(چسب الکل پولیوینیل)پر ک
نید.__2 - __با استفاده از طرف بزرگ قاشق اندازه‌گیری، />5 قاشق سرپرنمک به داخل لیوان آزمایش بریزید.__3 - __با سرعت محتویات لیوان
را بهم بزنید تا حبه‌های سفید رنگ شروع به شکل‌گیری کنند.حبه‌ها را ازدا
خل لیوان
جمع‌آوری کر
ده و با فشردن آن‌ها به یکدیگر یک گوی درست کنید. اگر حبه‌ای تشکیل
نشد1 یا 2 قاشق سر پر دیگر نمک به داخل لیوان اضافه کنید.ماده بدست آمده را بر
روی میز نگه داشته،بیاند
ازید و ببینید چه اتفاقی رخ می‌دهد! این بار بجای ماده لزج ،
توپ شیطونک درست کردید!همانطور که خودتان هم می‌توانید ببینید، در این آزمایش
رمز کار در نمک نهفته است.
|~|
{picture imageId="19726" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19727" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19728" width=300 link=magnify}
{FANCYTABLE}
-5- آزمایش خنثی سازی : در این آزمایش میتوانید خمیر حبابی بسازید ! 
-! مبانی علمی  
-- آشنایی با آزمایش ها و واکنش های شیمیایی +{FANCYTABLE(border=0)}
@#20:آزمایش دیلاتنسی#@
تا بحال در مورد پدیده‌ای به نام دیلاتنسی چیزی شنیده‌اید؟ در آزمایش بعدی
قصد داریم ماده‌ای درست کنیم که از طریق آن می‌توانیم مستقیما به چیستی
این پدیده پی ببریم.
__لوازم مورد نیاز :____1
-__لیوان آزمایش __2-__قاشق اندازه‌گیری />__3-__نشاسته معمولی یا نشاسته ذرت
__1 -__ مقدار 20 میلی‌لیتر آ
ب به داخل لیوان آزمایش بریزید.
__2 -__ با استفاد
ه از طرف بزرگ قاشق اندازه‌گیری به مقدار 10 قاشق سر پر
(یا تقریبا 24 گرم) نشاسته به داخل لی
وان بریزید.
__3 -__
محتویات لیوان را به خوبی هم بزنید.
خواهید دید
که رنگ آب سفید میشود . قاشق اندازه‌گیری را بردارید و سعی کنید
مقداری از ایـن مایع را بـا قا
شق بردارید . زمانی که این کار را سریع انجام می‌دهید
با زمانی که به آهستگی انجام می‌دهید آیا متوجه تفاوتی می‌شوید ؟ زمانی که به
آهستگی با قاشق بر‌می‌دارم اتفاق بخصوصی نمی‌افتد،اما وقتی به سرعت ایـن کار
راانجام میدهم مایع به قاشق و خودش می‌چسبد،انگارکه تبدیل به یک حباب بزرگ
می‌شود!
-- آشنایی با وا شیمیایی و یزیکی مواد متلف + ~|~
@#20:آزمایش پنیر#@
درست کردن پنیر در اتاق خودتان ، با جادوی شیمی، کار سختی نیست! بیاین آزمایش کنیم!
__لوازم مورد نیاز :____1
-__لیوان آزمایشگاه__2-__قاشق اندازه‌گیری
__3- __لوله
آزمایش __4-__یک لباس میز __5-__شیر __6-__سرکه یا آب لیمو
__1- __مقد
ا 40 میلی‌لیتر شیر را در یکی از لیوان‌های آزمایش بریزید و سپس به مدت حدودا
40 ثان
یه در یک مایکروویو 600 ات گرم کنید. مراقب باشید که شیر آنقدری گرم نشود که
به جوش آید.__2-__ با دقت 10 میلی‌لیتر سرکه (یا آب لیمو) به صورت کم کم به لیوان آ
زمایش
اضافه
کنید. محتویات لیوان را کاملا هم بزنید. لیوان آزمیش دراین مرحله به مقدار زیادی
داغ میشود پس دور آن را با یک دس
تمال بپوشانید تا بتوانیددرحین هم زدن آنرا نگه دارید
__3-__زمانیکه تکه‌های س
فید رنگ شروع به شکل‌گیری کردند،شیر را از طریق یک پارچه تمیز
پالایش کنید.
~|~
-~|~
{picture imageId="454" width=200}
{FANCYTABLE}
+@#20:آزمایش خنثی‌سازی#@
این آزمایش آخر می‌تواند بسیار خطرناک باشد، پس در حین انجام آن با دقت بسیار
عمل کنید.
__لوازم مورد نیاز:__1- لیوان آزمایشگاه __2- __لوله آزمایش __3-__جوش شیرین
__4-__سرکه یا لیمو ترش __5- __قیف
__1- __مقدار 1 قاشق سرپر (با استفاده از قاشق اندازه‌گیری) از جوش شیرین را در یک
لوله آزمایش بریزید. لوله آزمایش را تا علامت 5 میلی‌لیتر پر آب کنید و اجازه دهید تا
پودر کاملا در آن حل شود.با کمک قیف می‌توانید راحت‌تر و بدون سر ریز شدن آب را
اضافه کنید.__2-__لوله آزمایش دیگر را تا علامت 15 میلی‌لیتر با سرکه پر کنید.
__3-__محتویات لوله‌های آزمایش را به طور همزمان درلیوان آزمایش بریزید.دقت کنید
که هیچ چیز به بیرون نریزد!
-tabTitle: فیلم + |~|
{picture imageId="19729" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19730" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19731" width=300 link=magnify}
-درصورت عدم نمایش فیلم : 
-1- نرم افزار VLC را از این لینک [http://www.videolan.org/vlc/index.html] دانلود کنید ( هماهنگ با مرورگر های Mozilla و Internet Explorer ) 
 +{FANCYTABLE}
 +{FANCYTABLE(border=0)}
 +@#20:مبانی علمی#@
 +__این آزمایش‌های شیمیایی دقیقا چه هستند؟__
 +آزمایش، فرآیندی علمی است که برای آزمایش یک نظریه یا اثبات یک واقعیت
 +انجام می‌گیرد. آزمایش‌های شیمیایی به منظور بررسی ویژگی‌های مواد معین
 +صورت می‌گیرند و همچنین فهمیدن این که چه واکنش‌های شیمیایی درارتباط
 +با این مواد می‌تواند اتفاق بیافتد.در این کیت ، پنج آزمایش شیمیایی مختلف
 +معرفی میشوندکه برای انجام آن‌ها ازلوله‌های آزمایش،لیوان مخصوص آزمایش،
 +و سایر لوازم متداول در رشته شیمی بهره خواهید گرفت.
 +عناوین این آزمایشات به شرح زیر است :
 + ~|~
 +__ماده لزج:__
 +چسب مایع حاوی یک پلاستیک محلول به نام الکل پولیوینیل است. زمانی که
 +محلول حاوی بوراکس به چسب اضافه می‌شود، بوراکس ذرات الکل پولیوینیل
 +را به یکدیگر متصل می‌کند . ماده چسبناکی که در این آزمایش درست شد در
 +انگلیسی slime نام دارد. این آزمایش با هر چسبی که حاوی الکل پولیوینیل
 +باشد قابل اجرا است. انواع چسب‌های موجود در خانه خود را امتحان کنید و
 +ببینید آیا با آن‌ها هم می‌توانید این ماده لزج را درست کنید!
 + ~|~
 +__پدیده salting out:__
 +همانطور که در بالا توضیح داده شد، چسب مایع حاوی الکل پولیوینیل بود.
 +زمانی که نمک به چسب الکل پولیوینیل اضافه می‌شود، به آن نفوذ کرده، و
 +فضای بین قطعات الکل پولیوینیل رااشغال می‌کند.سپس،زمـانـی که قطعات
 +الکل پولیوینیل جانشین شـدنـد، بـا یکدیگر متحد شده و سفت می‌شوند . به
 +این پدیده درانگلیسی salting out گفته میشودکه به لحاظ مکانیسم شیمیایی
 +از اساس با آنچه که در آزمایش ماده لزج مشاهده کردیم متفاوت است. پدیده
 + salting out در فرآیندهای غذاسازی بخصوصی هم قابل مشاهده است. برای
 +مثال، در درست کردن توفو، ماده‌ای بـه نـام سولفات کلسیم به شیر سویا اضافه
 +می‌شود. سولفات کلسیم همان نقش نمک را بازی می‌کند و پدیده salting out
 + موجب سفت شدن شیر سویا و بدست آمدن توفو می‌شود.( توفو : غذایی است
 +که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید. )
 +|~|
 +{picture imageId="19736" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19737" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19738" width=300 link=magnify}
-2- به این لینک [https://www.google.com ] مراجعه کنید  
-{MEDIA(fileIds=5 ,width=600 ,height=400 ,autoplay=1 ,download=1)}{MEDIA}  
-tabTitle: محصولات مشابه یا مرتبط +{FANCYTABLE}
{FANCYTABLE(border=0)}
__پدیده دیلاتنسی
:__ />این پدیده زمانی قابل مشاهده است که مقدار زیادی از ذرات حل ناشدنی در
مقداری مایع با یکدیگر ترکیب شوند. مواد دیلاتنت به نحوی همچون جامدات
رفتار می‌کنند. اما، در طبیعت خود مایع باقی می‌مانند. زمانی که سعی می‌کنید
با انگشت خود مایعات دیلاتنت را هم بزنید، میان زمانی که به سرعت این کار
را انجام می دهید و زمانی که به آهستگی انجام می‌دهید تفاوتی را در بافت آن
احساس می‌کنید.
__چه چیز موجب وقوع دیلاتنسی می‌شود؟__
زمانی که مقدار زیادی نشاسته در آب حل می‌شود، آب بوسیله ذرات نشاسته بسیار
غلیظ می‌شود.اگراین آب را به آهستگی با قاشق هم بزنید متوجه تفاوتی درآن نمیشوید.
بـه این خاطر که ذرات نشاسته همراه با آب حرکت می‌کنند. اما اگر آب را خیلی سریع
هم بزنید، فقط آب می‌ تواند هم‌سرعت با قاشق حرکت کند،درحـالـی که ذرات نشاسته
عقب می‌مانند. در این
صورت، در فضایی که آب خالی می‌کند .به خاطر لحظه‌ای که
طول میکشد تاذر
ات نشاسته به پشت آن برسند.مایع عملا مشابه جامدات رفتارمی‌کند.
~|~
__پنیرت
ان چطور درست شد ؟__
ز
مانی که به شیر نگاه می‌کنیم آن را به صورت یک مایع سفید رنگ می‌بینیم. اما شیر در
واقع بی‌رنگ است. به این خا
طر آن را سفید می‌بینیم که شیر حاوی ذرات ریزی است که
نور را منعکس می‌کنند. این ذرات از پروتئینی تشکیل شده‌اند که زمانی که دما بالا برود
یـادرمعرض یـک چیز ترش قراربگیرند با هم به صورت توده‌ای درمی‌آیند و سفت می‌شوند.
این خاصیت در درست کردن پنیر روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
~|~
__خنثی‌سازی:__
این آزمایش نوعی از واکنش‌های شیمیایی به نام خنثی‌سازی را نشان می‌دهد. این آزمایش
ویژه از این واقعیت سر منشاء می‌گیرد که سرکه و جوش شیرین از جهت طبیعت شیمیایی
کاملا ضد یکدیگر هستند. سرکه یک اسید و جوش شیرین یک باز (قلیایی) است.زمانی که
اسید و باز با یکدیگر ترکیب میشوند، همانطور که در این آزمایش دیدیم،اغلب موجب یک
واکنش شیمیایی می‌شودکه منجربه تولید گازوکف میشود.خنثی‌سازی به این اتفاق ودیگر
واکنش‌هایی که در زمان ترکیب اسید و باز صورت می‌گیرند؛ اشاره دارد.
|~|
{picture imageId="19739" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19740" width=300 link=magnify} ~|~ {picture imageId="19741" width=300 link=magnify}
{FANCYTABLE}


-__محصولات مشابه__ +@#20:محصولات مشابه#@
((کیت ساخت رعد الکتریکی))
((کیت آزمایش خطای دید))
-(( کیت ساخت رعد الکتریکی )) 
-(( کیت آزمایش زیردریایی با بطری )) 
-(( کیت آزمایش خطای دید )) 
-{TABBEDCONTENT}  

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه‌شنبه 27 آبان 1399 [19:16]   17   امیر طیبی      جاری 
 سه‌شنبه 27 آبان 1399 [18:38]   16   امیر طیبی      v  c  d  s 
 سه‌شنبه 27 آبان 1399 [11:01]   15   امیر طیبی      v  c  d  s 
 سه‌شنبه 27 آبان 1399 [10:22]   14   امیر طیبی      v  c  d  s 
 سه‌شنبه 27 آبان 1399 [09:53]   13   امیر طیبی      v  c  d  s 
 سه‌شنبه 11 مهر 1396 [09:21]   12   احسان      v  c  d  s 
 پنج‌شنبه 03 تیر 1395 [12:14]   11   sina_f      v  c  d  s 
 پنج‌شنبه 03 تیر 1395 [11:36]   10   sina_f      v  c  d  s 
 سه‌شنبه 01 تیر 1395 [11:18]   9   sina_f      v  c  d  s 
 سه‌شنبه 01 تیر 1395 [10:28]   8   sina_f      v  c  d  s 
 یکشنبه 23 خرداد 1395 [07:00]   7   sina_f      v  c  d  s 
 دوشنبه 19 بهمن 1394 [15:09]   6   sina_f      v  c  d  s 
 دوشنبه 19 بهمن 1394 [09:37]   5   sina_f      v  c  d  s 
 دوشنبه 19 بهمن 1394 [09:04]   4   sina_f      v  c  d  s 
 دوشنبه 19 بهمن 1394 [08:58]   3   sina_f      v  c  d  s 
 دوشنبه 19 بهمن 1394 [08:57]   2   sina_f      v  c  d  s 
 پنج‌شنبه 24 دی 1394 [06:50]   1   حامد      v  c  d  s