نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
مهسا صفایی: فواید کار با چوب دوشنبه 10 آذر 1399 [10:28]
شروع یک فعالیت هیجان انگیز
.
questionexclaim
دنیای نجاری سرشار از تجربه است. یک نجار باید مجموعه‌ای از توانایی‌ها را در خود داشته باشد تا بتواند اثری جدید خلق کند، محاسبات دقیق هم بخش جدا نشدنی از صنعت چوب هست.
نجار باید قوه تخیل قوی داشته باشد تا تمامی اجزا سازه را قبل از ساخت، تصویر سازی کند. کار با چوب و نجاری یکی از بهترین فعالیت‌ها برای افزایش مهارت‌های فردی، شرکت در جمع برای کودکان
است. کودکان می‌توانند با راهنمایی‌های مربی خود و همفکری و مشارکت با دیگر هم سن و سال‌های خود محصول مورد نظر را بسازند.
در کنار این مهارت‌ها، توانایی حل مسئله هم در کودکان و حتی نوجوانان تقویت می‌شود. یکی دیگر از مزایای حضور کودکان در کارگاه نجاری و شرکت در جمع، یادگیری از نحوه عملکرد دیگران است.
در بیشترموارد کودک نیاز به راهنمایی استاد ندارد و با مشاهده نحوه عملکرد دیگر کودکان، تلاش می‌کند حرکات آن‌ها را تقلید کند که خود این یکی از بهترین انواع تجربه آموزی است.
توانایی فیزیکی:
بخش بسیار مهم نجاری، فعالیت بدنی هست. ارتباط بین چشم‌ها و دست‌های کودک در دوره آموزش نجاری بسیار قوی می‌شود. کار عملی به کودک اجازه می‌دهد تمامی عضلات بدن خود را به کار
بی اندازد تا هماهنگی بیشتر بین آن‌ها برقرار کند. از این رو می‌توان در کنار یادگیری مباحث فنی، از نظر بدنی هم کودک را تقویت نمود.


زیبایی شناسی:
چگونگی استفاده از رنگ‌های شاد برای هرچه زیباتر جلوه دادن سازه در دوره آموزش نجاری سبب تقویت مهارت کودکان برای شناخت رنگ ها و نحوه ی به کارگیری از آن ها می شود.

توانایی شناختی و فکری:
تقویت قوه تخیل و تصویر سازی ذهنی هم از مزایای شرکت در دوره‌های آموزش نجاری کودکان است. کودک باید در این دوره بیاموزد چگونه سازه را قبل از ساخته شدن در ذهن خود تصور کند.
در دوره آموزش نجاری کودک فرصت دارد ایده پردازی کند، تصویر سازی ذهنی انجام دهد و خلاقیت‌های خود را به کار گیرد تا ایده مورد نظر خود را اجرایی کند.

شرایط کودکان ۲ تا ۴ سال برای یادگیری نجاری

کودکان ۲ تا ۴ سال دیدن چگونگی کارکرد دستگاه‌ها و تبدیل چوب به سازه برایشان جذاب است. آن‌ها دوست دارند که به کشف دنیای کارگاه بپردازند. همچنین دوست دارند چوب را لمس کنند،
احساس کنند، بو بکشند و… کمی طول می‌کشد که کودکان در این سنین به ساخت لوازم چوبی علاقه‌مند شوند. آن‌ها بیشتر دوست دارند با ابزار و تجهیزات بازی کنند.

شرایط کودکان ۴ تا ۵ سال برای آموزش نجاری

کودکان ۴ تا ۵ سال دوست دارند چوب‌ها و مواد مورد استفاده در کارگاه نجاری را با هم ترکیب کنند. به عنوان مثال آن‌ها دوست دارند همه چیز را به هم با چسب و میخ بچسبانند. البته
این کار را زمانی انجام می‌دهند که کنجکاوی‌شان از کارکرد و خصوصیات هر دستگاه یا وسیله به پایان رسیده باشد.
شکل نامفهوم سازه‌هایی که آن‌ها می‌سازند ممکن است یادآور چیزی مهم برای آن‌ها باشد، لطفاً به دیدگاه و اندیشه کودکتان احترام بگذارید. اگر کودکتان سازه‌ای نامفهوم ساخت، با او
همراه شوید و به تخیلاتش احترام بگذارید.

شرایط کودکان ۵ سال به بالا برای کار با چوب

کودکان ۵ سال و بیشتر علاقه بیشتری به ساخت محصول نشان می‌دهند. آن‌ها علاقه‌مند به یادگیری مراحل تولید سازه چوبی و اجرای آن توسط خودشان هستند. اشیاء ساده‌ای مانند
ماشین و قایق.کودکانی که تجربه بیشتری کسب می‌کنند و در کارشان ماهر می‌شوند، دوست دارند سازه‌های نزدیک به نمونه واقعی آن و پیچیده‌تر بسازند.