<br>
@#14:این آزمایش چگونه کار می کند؟
<br>
درصد زیادی از شیر را آب تشکیل می دهد اما شامل موادی همچون ویتامین مواد معدنی ، پروتین و همچنین ذرات
<br>
ریز چربـی می باشد که در محلول شیر قرار دارد.چربی و پروتین ها نسبت به تغییرات در محلول اطـراف خود ( ((شیـر)) )
<br>
حساس هستند.
<br>
به هـم ریختـن رنگ ها به دلیـل خاصیت شیمیـایـی قطـره مایـع ظرفشویـی است. چـرا که ویژگی های دو قطبی مایع
<br>
ظرفشویی باعث تضعیف ترکیب های شیمیایی می شود که پروتین ها و چربی ها را درمحلول کنار هم حفظ می کند.
<br>
یکـی از قطب هـای مایع ظرفشویـی یا همان هیدروفلیـک (جاذب آب)در آب حـل شده و قطب دیگر هیدروفوبیک (دافع
<br>
آب) به توده های چربی در شیر می چسبند. به همین دلیل است که چنین حالت جالبی بوجود می آید.
<br>
مولـکـول هـای چـربـی درمسیـر مولکولهای مایع ظرفشویی تجمع کرده با آنها ترکیب شده و پیوند می خورند. در طول
<br>
حرکـت همـه این مـولکولهـای چربـی مولکولهـای رنگی همراه با حرکت مولکولهای چربی حرکت می کنند و ما را قادر
<br>
می سازند تا حرکت های غیر قابل مشاهده مولکولها را ببینیم. زمانی که مایع ظرفشویی کم کم با تمام شیر ترکیب
<br>
می شود این عمل کمتر و کمتر شده تا در نهایت خاتمه می یابد.
<br>
سعی کنید با اضافه کردن قطره ای دیگر از مایع ظرفشویی ببینید آیا جابجایی بیشتری رخ می دهد یا خیر؟ اگر چنین
<br>
باشد پس شما کشف کرده اید که هنوز هم مولکولهای چربی ای وجود دارند که به دنبال مولکولهای رنگی هستند تا
<br>
با آنها ترکیب شوند. یک قطره دیگر از مایع ظرفشویی را اضافه کنید واین آزمایش را انجام دهید.
<br>
#@