وسایل مورد نیاز:
- 12 فنجان آب
- 2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
- 1 فنجان مایع ظرف شویی
- 1 فنجان گلیسرین
- کاسه
- قاشق
- ظرف و دسته مخصوص حباب ساز |
|
مراحل انجام
| | | |
گام اول:
12 فنجان آب در کاسه بریزید. | |
گام دوم:
1 فنجان مایع ظرف شویی به آن اضافه کنید. | |
گام سوم:
2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر اضافه کنید. | |
گام چهارم:
1 فنجان گلیسرین به مواد داخل کاسه اضافه کنید . | |
گام پنجم:
مواد خود را خوب هم بزنید تا یک مایع یک دست داشته باشیم | |
گام ششم:
مقداری از مایع خود را در ظرف مخصوص حباب ساز بریزید. دسته را داخل مایع بزنید و آن را در هوا به گردش در آورید. | |
از حباب های غول آسای خود لذت ببرید. |
|
.
جاذبه ی متقابل مولکول های آب ( که کشش سطحی نامیده می شود ) مانع از آن می شود که با کشیدن آب بتوان غشاء نازکی پدید آورد. مایع ظرفشویی کشش سطحی را کاسته و موجب می شود یک غشاء نازک بوجود آید.
گلیسرین موجود در مایع باعث حفظ بیشتر حباب می شود.