نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
mohamad 98: کشاورزی برای بچه هایمان چه فایده ای دارد؟؟ سه‌شنبه 06 آبان 1399 [07:34]
9 دلیل برای تشویق کودکان به انجام فعالیت باغبانی و کشاورزی
9- دلیل برای تشویق کودکان به انجام فعالیت باغبانی و کشاورزی:

غ8

1- مسئولیت‌پذیری: کودکان با نگهداری از گیاهانی که کاشته‌اند حس مسئولیت‌پذیری را یاد می‌گیرند و چون این گیاهان حاصل دسترنج خودشان است همواره باکمال دقت از آن‌ها مراقبت می‌کنند.

2- افزایش صبر: انتظار کشیدن کودک در به ثمر رسیدن گل موردعلاقه‌اش باعث افزایش صبر و شکیبایی او برای رسیدن به اهداف زندگی می‌گردد.

3- قدرت درک و فهم: هنگامی‌ که کودکان از گیاهان خود مراقبت می‌کنند با رابطه علت و معلولی موجود در چرخه رشد و حیات گیاهان آشنا می‌شوند و این باعث رشد قدرت درک و فهم آن‌ها می‌شود. آن‌ها یاد می‌گیرند که چگونه زنبورها به شکوفا شدن گل‌ها کمک می‌کنند، رابطه بین زندگی گیاه و آب، نور و خاک را درمی‌یابند و درک می‌کنند که چگونه وجود علف‌های هرز مانع رشد گیاهانشان می‌شوند.

4- اعتمادبه‌نفس: وقتی کودکان به نتیجه و هدف دلخواهشان در باغبانی که همانا رسیدن به محصول نهایی نظیر میوه، سبزی و یا گل می‌رسند، بسیار خوشحال می‌شوند و به این باور می‌رسند که توانایی انجام کارهای مختلف رادارند.

5- فعالیت فیزیکی: انجام باغبانی به‌ویژه در فضای خارج از خانه، باعث تحرک فراوان کودکان می‌شود که این امر در دنیای ماشینی امروز بسیار بااهمیت است و می‌تواند ضامن سلامت روحی و جسمی کودکان در آینده باشد.

بغن


6- خلاقیت: باغبانی و محیط‌های طبیعی خلاقیت کودکان را شکوفا می‌کنند. کودکان در خلال باغبانی از خلاقیت خود استفاده می‌کنند و با امتحان کردن روش‌های مختلف سعی می‌کنند راه‌های جدیدی را برای پرورش گیاهان خود بیابند.

7- تشویق به مصرف میوه و سبزیجات: فعالیت کودکان در کاشت و برداشت سبزیجات منجر به افزایش رغبت کودکان در مصرف سبزیجات می‌گردد. این موضوع باعث افزایش دانش تغذیه‎ای کودکان می‌شود و از این طریق کودکان از مزایای خوردن سبزیجات و میوه‎ها در مقابل تنقلات آگاه می‌شوند. کودکانی که از خوردن سبزی سرباز می‌زنند، با کاشت، مراقبت و تماشای رشد و نمو گیاهانشان، تمایل بیشتری برای مصرف میوه و سبزیجات از خود نشان خواهند داد.

8- ارتباط با طبیعت: وقتی کودکان در فعالیت باغبانی شرکت می‌کنند نسبت به دنیای اطراف خودآگاهی بیشتری پیدا می‌کنند. آن‌ها در کنار یادگیری علوم زیستی، ارتباط نزدیک‌تری با طبیعت برقرار می‌کنند. این امر تقدیر و القای احترام آن‌ها به طبیعت را افزایش می‌دهد. کودکان از این طریق یاد می‌گیرند که در زندگی برای طبیعت و محیط‌زیست خود ارزش قائل باشند و این احساس را تا دوران بزرگ‌سالی نیز حفظ می‌کنند.

9- بهبود سیستم ایمنی بدن: در فعالیت‌های باغبانی کودک با خاک ارتباط برقرار می‌کند. عناصر و باکتری‌های مفیدی در خاک وجود دارند که سیستم ایمنی کودکان را در مقابل بیماری‌های تقویت می‌کنند. دکتر جوئل وین استاک، استاد دانشگاه تخصصی ایمنولوژی می‌گوید: باید این اجازه به کودکان داده شود تا با پای‌برهنه به داخل خاک بروند و بازی کنند و هنگام غذا خوردن مجبور نباشند دستشان را بشویند. وی معتقد است در خاک عناصری مانند میکروارگانیسم‌ها و موجودات ذره‌بینی وجود دارند که عدم وجود این عناصر در بدن کودکان در سنین خردسالی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در سنین بالاتر دچار نقص کند.__

6نtwistedwinkwink