نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
زهرا باقرکاظمی: تربیت کودکان خلاق در رباتیک دوشنبه 04 اسفند 1399 [06:38]
کودکتان را برای فردایش تربیت کنید نه برای امروز ...


با اینکه بچه ها برای هر چیز کوچکی به دفعات زیاد تلاش می کنند و خودشان به اندازه کافی اهل تلاشند، اما متأسفانه ما با برخی شیوه های تربیتی اشتباه، ذوق تلاش و پشتکار داشتن را در آنها ازبین میبریم. خوب است بدانیم اولین راهکار برای تربیت کودکان با پشتکار فرصت چشیدن طعم تلاش کردن است. پس همه چیز را به راحتی در اختیارش قرار ندهید و اجازه بدهید که او برای به دست آوردن بعضی چیزها زحمت دست دراز کردن و برداشتن را متحمل بشود.

d50963d1dd616d456b246192378a63c7.jpg

_ جملات تشویق‌کننده‌ برای تقویت پشتکار بچه ها مفید است و در واقع میتوان گفت بچه‌ها به آنها نیاز دارند و اشتیاقی بی کران در آنها جوانه میزند.
بعنوان مثال "تو عالی هستی و مطمعنم که به بهترین شکل، رباتت را درست خواهی کرد."
در واقع او را برای تلاشش تشویق کنید نه برای نتیجه کار.


_ توقعات خود را مناسب با سن بچه تنظیم کنید
نمی توانید از بچه انتظار داشته باشید مثل شخصی بالغ رفتار کند. به عنوان مثال ، کودک 4 یا 5 ساله نمی تواند مانند شما والدین ابزار دست بگیرد . به این ترتیب، هنگامی که با کودک به ساخت یک ربات (هرچقدر ساده) می روید، باید امادگی رفتارهای کودکانۀ وی را داشته باشید و عکس‌العمل های تندخو نشان ندهید.

_ تکرار و تمرین کاری که یکبار به درستی انجام داده است کودک را فعال تر کرده و موجب دوری از تنبلی و کم کاری او میشود.برای مثال بستن چند قطعه کوچک با ابزار ساده مثل پیچ که اصولا برای اکثر بچه ها ساده است.

امام علی (علیه السلام):
آفَةُ النُّجْحِ الْکَسَلُ
آفت موفقیت، تنبلی است.
میزان الحکمه، جلد 11


_ به عهده گرفتن و داوطلب شدن
با سپردن برخی کارها به بچه ها باعث تحرک او خواهیم شد و این دقیقا همان کاری است که ما در گروه تعمیر کار کوچک انجام میدهیم و نو آموزان ما به تعمیر و تست ربات پرداخته و بعنوان کمک مربی در کارگاه های ما حضور پیدا میکنند که این خود، نوعی شرکت در مسئولیت اجتماعی است.
در پست بعدی ربات های ساخته شده توسط این گروه را مشاهده خواهید کرد.