نام کاربر
رمز ورود
برو
انصراف
باشگاه استعدادیابی
ثبت نام
کارگاههای استعدادیابی
انجمن کارگاه ها
انجمن ها
محصولات
همه محصولات
استعدادیابی و پرورش خلاقیت
ساخت خانواده باهوش من
علمی آموزشی
هنر نقاشی تجسمی
مکانیزم مکانیک و ساختنی DIY
کریستال
تماس با ما
تماس با ما
نظرات (انجمن عمومی)
همه انجمن ها
صفحه اصلی
خانه
گالری عکس
گالری فایل
0
محصولات
دانشنامه
Login
cart
Viewcart
کاربر:
رمز ورود:
ورود
انصراف
ثبت نام
|
یادآوری
0
ریال
فاکتور سفارش
انصراف
1
انصراف
! وسایل ومواد مورد نیاز :
1: قالب و اهرم حباب ساز خانواده با هوش من .
2: هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش)
3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسرین استفاده شود)
4: چهار قاشق چایخوری گلیسرین .
5: چهار حبه قند (و مقدار معادل شکر)
6: دو قاشق چای خوری روغن نارگیل و یا روغن ذرت (الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید)
! مرحله یک
پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید .
! مرحله دو
شرایط ایده آل برای داشتن حباب دمایی کمتر از دمای اتاق (در هوای خنک) به دست میاید.
! مرحله سه
در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به
محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد .