نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
وسایل ومواد مورد نیاز :
1: قالب و اهرم حبابساز خانواده با هوش من .
2 : هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش)
3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسریل استفاده شود)
4: چهار قاشق چایخوری گلی سریل .
5:چهار حپه قند (و مقدار معادل شکر)
6:دو قاشق چای خوری روغن نارگیل ویا روغن ذرت(الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را
ایده آل مینماید)
*پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید .
*شرایط ایده آل برای داشتن حباب،در دمایی کمتز از دمای اتاق(در هوای خنک) به دست میآید.
*در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به محلول اضافه کر د و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد .




{TABBEDCONTENT}

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 10 مهر 1394 [17:09]   8   نورصالحی      جاری 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:04]   7   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:01]   6   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:01]   5   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:00]   4   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [11:59]   3   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [11:51]   2   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [10:39]   1   حامد      v  c  d  s