وسایل ومواد مورد نیاز :
1: قالب و اهرم حباب ساز خانواده با هوش من .
2: هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش)
3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسریل استفاده شود)
4: چهار قاشق چایخوری گلی سریل .
5: چهار حبه قند (و مقدار معادل شکر)
6: دو قاشق چای خوری روغن نارگیل و یا روغن ذرت (الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید)
- پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید .
- شرایط ایده آل برای داشتن حباب دمایی کمتر از دمای اتاق (در هوای خنک) به دست میاید.
- در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به
محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد .