نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0

نگارش: 2

وسایل ومواد مورد نیاز :

1: قالب و اهرم حبابساز خانواده با هوش من .

2 : هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش)

3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسریل استفاده شود)

4: چهار قاشق چایخوری گلی سریل .

5:چهار حپه قند (و مقدار معادل شکر)

6:دو قاشق چای خوری روغن نارگیل ویا روغن ذرت(الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را

ایده آل مینماید)

  • پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید .

  • شرایط ایده آل برای داشتن حباب،در دمایی کمتز از دمای اتاق(در هوای خنک) به دست میآید.

  • در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به محلول اضافه کر د و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1

متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد .







تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 10 مهر 1394 [17:09]   8   نورصالحی      جاری 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:04]   7   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:01]   6   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:01]   5   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [12:00]   4   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [11:59]   3   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [11:51]   2   حامد      v  c  d  s 
 یکشنبه 14 دی 1393 [10:39]   1   حامد      v  c  d  s