| ! وسایل ومواد مورد نیاز : | | ! وسایل ومواد مورد نیاز : |
| 1: قالب و اهرم حباب ساز خانواده با هوش من . | | 1: قالب و اهرم حباب ساز خانواده با هوش من . |
| 2: هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش) | | 2: هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش) |
| 5: چهار حبه قند (و مقدار معادل شکر) | | 5: چهار حبه قند (و مقدار معادل شکر) |
| 6: دو قاشق چای خوری روغن نارگیل و یا روغن ذرت (الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید) | | 6: دو قاشق چای خوری روغن نارگیل و یا روغن ذرت (الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید) |
| پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید . | | پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید . |
| شرایط ایده آل برای داشتن حباب دمایی کمتر از دمای اتاق (در هوای خنک) به دست میاید. | | شرایط ایده آل برای داشتن حباب دمایی کمتر از دمای اتاق (در هوای خنک) به دست میاید. |
| در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به | | در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به |
| محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد . | | محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد . |