|
- | وسایل ومواد مورد نیاز : |
+ | ! وسایل ومواد مورد نیاز : |
- | 1: قالب و اهرم حبابساز خانواده با هوش من . |
+ | 1: قالب و اهرم حباب ساز خانواده با هوش من . |
- | 2 : هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش) |
+ | 2: هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش) |
- | 3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسری استفاده شود) |
+ | 3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسری استفاده شود) |
- | 4: چهار قاشق چایخوری گلی سری . |
+ | 4: چهار قاشق چایخوری گلیسری . |
- | 5:چهار حپه قند (و مقدار معادل شکر) |
+ | 5: چهار حبه قند (و مقدار معادل شکر) |
- | 6:دو قاشق چای خوری روغن نارگیل ویا روغن ذرت(الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را |
+ | 6: دو قاشق چای خوری روغن نارگیل و یا روغن ذرت (الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید) |
- | یه آل مینماید) |
+ | ! مله یک |
- | *پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید . |
+ | پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید . |
- | *شرایط اید آل برای داشتن حباب،در دایی کتز از دمای اتاق(در هوای خنک) به دست میآید. |
+ | ! رح دو |
- | *ر ورتی که نیه ی کر محلول حبابی اشد که کمتر از 5 ثانیه با داشت باشد باید مقا قند یتی را به محلول ااه کر د صورت حات ارتجاعی کمر از 1 |
+ | ریط یه ل برای اشتن با دای کمر ا دمی تق (در هوای ک) دت یای. |
- | متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد . |
+ | ! مرحله سه
در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به
محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد . |