وسایل ومواد مورد نیاز : 1: قالب و اهرم حبابساز خانواده با هوش من . 2 : هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش) 3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسری استفاده شود) 4: چهار قاشق چایخوری گلیسری . 5:چهار حپه قند (و مقدار معادل شکر) 6:دو قاشق چای خوری روغن نارگیل ویا روغن ذرت(الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید) *پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید . *شرایط ایده آل برای داشتن حباب،در دمایی کمت از دمای اتاق(در هوای خنک) به دست میید. *در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد .
+
! وسایل ومواد مورد نیاز :
1: قالب و اهرم حبابساز خانواده با هوش من . />2: هشت لیوان آب (حتی المقدور آب مقطر باید استفاده شود و یا آب جوش)
3: یک لیوان مایع شوینده (حتی المقدور از تاید و یا صابون گلیسری استفاده شود)
4: چهار قاشق چایخوری گلیسری .
5:چهار حبه قند (و مقدار معادل شکر)
6:دو قاشق چای خوری روغن نارگیل ویا روغن ذرت(الزامی نیست، اما وجودش حالت کشسانی حباب را ایده آل مینماید) ! مرحله یک
پس از ترکیب مواد در آب ؛ مایع حاصله را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید . ! مرحله دو
شرایط ایده آل برای داشتن حباب دمایی کمت از دمای اتاق(در هوای خنک) به دست میید. ! مرحله سه
در صورتی که نتیجه ی کار محلول حبابی باشد که کمتر از 5 ثانیه ثبات داشته باشد ، باید مقدار قند بیشتری را به
محلول اضافه کرد و در صورت حالت ارتجاعی کمتر از 1 متر ، باید کمی گلی سریل بیشتری به محلول اضافه کرد .