نام کاربر
رمز ورود
برو
انصراف
باشگاه استعدادیابی
ثبت نام
کارگاههای استعدادیابی
انجمن کارگاه ها
انجمن ها
محصولات
همه محصولات
استعدادیابی و پرورش خلاقیت
ساخت خانواده باهوش من
علمی آموزشی
هنر نقاشی تجسمی
مکانیزم مکانیک و ساختنی DIY
کریستال
تماس با ما
تماس با ما
نظرات (انجمن عمومی)
همه انجمن ها
صفحه اصلی
خانه
گالری عکس
گالری فایل
0
محصولات
دانشنامه
Login
cart
Viewcart
کاربر:
رمز ورود:
ورود
انصراف
ثبت نام
|
یادآوری
0
ریال
فاکتور سفارش
انصراف
1
انصراف
{PRODUCTINFO(productCode=2000000101811)}
{PRODUCTINFO}
@#18:::[http://mysmartfamily.ir/mavara-view_forum.php?forumId=4|بحث درباره این صفحه]::#@
{TABBEDCONTENT()}
activeTabTitle:@#13:شرح آزمایش#@
{FANCYTABLE(border=0)}
<br>
~~green:@#19:وسایل مورد نیاز#@:~~
<br>
@#17:- 12 فنجان آب
- 2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
- 1 فنجان مایع ظرف شویی
- 1 فنجان گلیسرین
- کاسه
- قاشق
- ظرف و دسته مخصوص حباب ساز #@
~|~
::{picture imageid=9792 link=magnify width=350}::
{FANCYTABLE}
<br><br>
__~~green:@#20:::مراحل انجام::#@~~__
{FANCYTABLE(border=0)}
~w:300 ~|~ ~w:300 ~|~ ~w:300 ~|~ ~w:300 |~|
<br><br><br><br> <br><br>
__~~green:@#14:گام اول#@:~~__
@#13:12 فنجان آب در کاسه بریزید.#@
~|~
::{picture imageId=9793 link=magnify width=250}::
~|~
<br><br><br><br> <br><br>
__~~green:@#14:گام دوم#@:~~__
@#13:1 فنجان مایع ظرف شویی به آن اضافه کنید.#@
~|~
::{picture imageId=9795 link=magnify width=250}::
|~|
<br><br><br><br> <br>
__~~green:@#14:گام سوم#@:~~__
@#13:2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر اضافه کنید.#@
~|~
:: {picture imageId=9794 link=magnify width=250}::
~|~
<br><br><br> <br><br>
__~~green:@#14:گام چهارم#@:~~__
@#13:1 فنجان گلیسرین به مواد داخل کاسه اضافه کنید .#@
~|~
:: {picture imageId=9796 link=magnify width=250}::
|~|
<br><br><br><br>
__~~green:@#14:گام پنجم#@:~~__
@#13:مواد خود را خوب هم بزنید تا یک مایع یک دست داشته باشیم#@
~|~
:: {picture imageId=9797 link=magnify width=250}::
~|~
<br><br><br>
__~~green:@#14:گام ششم#@:~~__
@#13:مقداری از مایع خود را در ظرف مخصوص حباب ساز بریزید. دسته را داخل مایع بزنید و آن را در هوا به گردش در آورید. #@
~|~
::{picture imageId=9798 link=magnify width=250}::
|~|
<br><br><br><br> <br><br>
@#13:__از حباب های غول آسای خود لذت ببرید__.#@
~|~
:: {picture imageId=9799 link=magnify width=250}::
{FANCYTABLE}
tabTitle:@#13:فیلم#@
.
tabTitle: @#13:مبانی علمی#@
جاذبه ی متقابل مولکول های آب ( که کشش سطحی نامیده می شود ) مانع از آن می شود که با کشیدن آب بتوان غشاء نازکی پدید آورد. مایع ظرفشویی کشش سطحی را کاسته و موجب می شود یک غشاء نازک بوجود آید.
گلیسرین موجود در مایع باعث حفظ بیشتر حباب می شود.
tabTitle: @#13:آزمایش ها و محصولات مرتبط#@
((حباب ساز جادویی تک مایع ))
((حباب ساز جادویی دو دستکش))
((حباب ساز جادویی دومایع))
((حباب ساز اردکی))
((خلاقیت: نی و حباب|نی و حباب))
((خلاقیت: حباب مکعبی|حباب مکعبی))
{TABBEDCONTENT}