نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
{PRODUCTINFO(productCode=2000000101811)}
{PRODUCTINFO}
@#18:::[http://mysmartfamily.ir/mavara-view_forum.php?forumId=4|بحث درباره این صفحه]::#@

{TABBEDCONTENT()}
activeTabTitle:@#13:شرح آزمایش#@
{FANCYTABLE(border=0)}
<br>
~~green:@#19:وسایل مورد نیاز#@:~~
<br>
@#17:- 12 فنجان آب

- 2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر

- 1 فنجان مایع ظرف شویی

- 1 فنجان گلیسرین

- کاسه

- قاشق

- ظرف و دسته مخصوص حباب ساز #@

~|~

::{picture imageid=9792 link=magnify width=350}::

{FANCYTABLE}
<br><br>
__~~green:@#20:::مراحل انجام::#@~~__
{FANCYTABLE(border=0)}

~w:300 ~|~ ~w:300 ~|~ ~w:300 ~|~ ~w:300 |~|

<br><br><br><br> <br><br>
__~~green:@#14:گام اول#@:~~__

@#13:12 فنجان آب در کاسه بریزید.#@

~|~

::{picture imageId=9793 link=magnify width=250}::

~|~

<br><br><br><br> <br><br>

__~~green:@#14:گام دوم#@:~~__

@#13:1 فنجان مایع ظرف شویی به آن اضافه کنید.#@
~|~

::{picture imageId=9795 link=magnify width=250}::

|~|
<br><br><br><br> <br>

__~~green:@#14:گام سوم#@:~~__

@#13:2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر اضافه کنید.#@

~|~


:: {picture imageId=9794 link=magnify width=250}::

~|~
<br><br><br> <br><br>

__~~green:@#14:گام چهارم#@:~~__

@#13:1 فنجان گلیسرین به مواد داخل کاسه اضافه کنید .#@


~|~

:: {picture imageId=9796 link=magnify width=250}::
|~|
<br><br><br><br>
__~~green:@#14:گام پنجم#@:~~__

@#13:مواد خود را خوب هم بزنید تا یک مایع یک دست داشته باشیم#@
~|~

:: {picture imageId=9797 link=magnify width=250}::
~|~
<br><br><br>

__~~green:@#14:گام ششم#@:~~__

@#13:مقداری از مایع خود را در ظرف مخصوص حباب ساز بریزید. دسته را داخل مایع بزنید و آن را در هوا به گردش در آورید. #@
~|~

::{picture imageId=9798 link=magnify width=250}::

|~|
<br><br><br><br> <br><br>



@#13:__از حباب های غول آسای خود لذت ببرید__.#@

~|~

:: {picture imageId=9799 link=magnify width=250}::

{FANCYTABLE}

tabTitle:@#13:فیلم#@

.

tabTitle: @#13:مبانی علمی#@

جاذبه ی متقابل مولکول های آب ( که کشش سطحی نامیده می شود ) مانع از آن می شود که با کشیدن آب بتوان غشاء نازکی پدید آورد. مایع ظرفشویی کشش سطحی را کاسته و موجب می شود یک غشاء نازک بوجود آید.
گلیسرین موجود در مایع باعث حفظ بیشتر حباب می شود.

tabTitle: @#13:آزمایش ها و محصولات مرتبط#@

((حباب ساز جادویی تک مایع ))

((حباب ساز جادویی دو دستکش))

((حباب ساز جادویی دومایع))

((حباب ساز اردکی))

((خلاقیت: نی و حباب|نی و حباب))

((خلاقیت: حباب مکعبی|حباب مکعبی))


{TABBEDCONTENT}