نام کاربر
رمز ورود
برو انصراف
         0
لانه مورچه ها بزرگ باذره بین لانه مورچه ها بزرگ باذره بین [ ◆  مورجه (Ant ) ] بیشتر... PDF

اتمام موجودی


مورچه های زنده درون آن می گذاریم،شروع به کندن تونل کرده و می توان آنان را بررسی کرد.، ابعاد: 3x17x17

  • طبقه بندی: حذف شده

  • رده سنی از: 6 سال تا: 15 سال

  • بارکد: 6943340400045

  • شماره آیتم: STAT-1

  • قیمت: 350,000 ریال

  • وزن: 467 گرم

  • ابعادجعبه: 16.50 * 5.00 * 18.00 سانتیمتر

برای دیدن تصویر بزرگتر، روی عکس ها کلیک کنید.






توضیحات


لانه مورچه یک محصول مفهوم از یک آزمایش انجام شده بر روی یک پرواز فضایی در جایی که دانشمندان رفتار مورچه را در حالت بی وزنی مورد بر رسی قرار دادند. لانه مورچه

به شخص اجازه می دهد که رفتار مورچه را در محیطی که حضور دارد، بر رسی کند. ژلاتین غذایی آن پر از فرمول های تغذیه ای برای نیاز های مورچه ها است. ژلاتین غذایی

به شخص اجازه می دهد که شبکه های تونلی شگفت انگیری که توسط کار کردن مورچه ها شکل گرفته را مشاهده کند. ژلاتین غذایی از یک گیاه دریایی درست شده است،

فلزهای سنگین ندارد و دست زدن به آن مشکلی ندارد.

چگونه انجام می دهید؟


1- درب لانه مورچه را باز کنید، و با نی که شامل آن است، حفره هایی به عمق 15 میلی متر در ژلاتین غذایی ایجاد کنید. مورچه ها شروع به کندن آن سوراخ ها می کنند و

تونل های سه بعدی می کنند.

2- درب را باز کنید، مورچه ها را داخل آن بگذارید و درب را محکم ببندید. مورچه هایی را که داخل میگذارید اذیت نکنید. مورچه ها در حدود 24- 48 ساعت شروع به کندن می

کنند . اگر مورچه ها شروع به کندن نکردند، چک کنید که دما برای آن ها مناسب است، در غیر این صورت گروه مورچه ها را عوض کنید.

3- لانه مورچه را در زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید. مورچه ها سایه را ترجیح می دهند و دمای 20 - 25 درجه برای آن ها مناسب است.

4- ژلاتین غذایی در لانه مورچه از یک گیاه اقیانوسی ترکیب شده است. این ترکیب شامل تمام احتیاجات آب و غذایی مورچه می شود. غذای اضافه به مورچه ها ندهید از

آن جایی که ممکن است ژلاتین را کثیف کند.

5- هر 7- 10 روز درب را به آرامی باز کنید تا برای مورچه ها هوای تازه ایجاد شود. برای بیش از یک ساعت درب را باز نگذارید.

6- اگر چگالشی در محتوی لانه مورچه است، آن را با دستمال تمیز پاک کنید، یا مدت زمان کوتاهی آن را در نور آفتاب خشک کنید.

7- از ذره بین برای مشاهده تونل های سه بعدی که مورچه ها درست کرده اند استفاده کنید و طریقه زندگی آن ها را بررسی کنید.

چه یاد می گیرید؟


سوال: از کجا باید مورچه بگیرم؟ چه نوع مورچه ای برای لانه مورچه مناسب است؟

شما می توانید مورچه را از هر ناحیه ای جمع آوری کنید. ترجیحا مورچه هایی که لانه خود را زیر زمین می سازند. شما می توانید ازمورچه های سیاه، مورچه های قرمز،

مورچه های قهوه ای یا هر نوعی که در خاک تونل می کنند.

سوال: چند مورچه می توانم در داخل لانه مورچه بگذارم؟

تقریبا 15 مورچه که طول زیر 8 میلی متر دارند و 20 مورچه که طول بالای 8 میلی متر دارند. مطمئن شوید که مورچه ها از یک خانواده هستند وگر نه آن ها با هم خواهند

جنگید و هم دیگر را می کشند.

سوال: چقدر طول می کشد تا مورچه ها یک تونل زیبا بکنند؟

انواع مختلف مورچه نیاز به مقدارزمان متفاوت برای درست کردن تونل ها دارند. به طور متوسط، مورچه ها یک ماه برای درست کردن یک شبکه تونل زمان صرف می کنند.

سوال: آیا می توان ژلاتین غذایی را دوباره استفاده کرد؟

بله، ژلاتین غذایی را می توان دوباره استفاده کرد. اگرژلاتین خیلی خشک است، از یک بزرگسال بخواهید محتوی را در داخل ماکروویو به مدت 30 ثانیه قرار دهد یا آن را با درب

باز داخل آب داغ به مدت 3- 4 دقیقه قرار دهید. زمانی که ژلاتین دمایش پایین آمد، آماده ی استفاده دوباره خواهد بود.

سوال: چه مدت زمان مورچه ها می توانند در لانه مورچه دوام بیاورند؟

زمان زندگی مورچه ها در لانه مورچه حدود 1 الی 3 ماه است.

سوال: مورچه ها چگونه هوای تازه می گیرند؟

دو سوراخ روی درب لانه مورچه هوای لازم برای زندگی و کار کردن مورچه ها را تامین می کند.

سوال: چگونه می توانم مورچه ها را جمع آوری کنم؟

جایی که مورچه ها هستند را مکان یابی کنید. یک پلاستیک آماده کنید. ازیک تکه کاغذ برای هدایت آن ها به داخل پلاستیک استفاده کنید. سپس مورچه ها را از پلاستیک

به داخل محتوی ظرف لانه مورچه انتقال دهید.

سوال: ژلاتین غذایی بی خطر است؟

بله، ژلاتین غذایی کاملا برای استفاده بی خطر است. خالی از فلزهای سنگین است و برای کشتن میکروب ها استریلیزه شده است. غیر سمی و قابل بازیافت است.

توجه


1- غذا و آب داخل محتوی نگذارید. این کار ژلاتین را آلوده می کند و برای استفاده نا مناسب می شود.

2- برای جلوگیری از خشک شدن ژلاتین برای مدت طولانی درب آن را باز نگذارید.

3- زمانی که هوای تازه برای مورچه ها ایجاد می شود درب را به مدت طولانی باز نگذارید. این کار برای جلوگیری از خشک شدن ژلاتین است.
1



محتویات خام صفحه تاریخچه بحث درباره این صفحه

ایجاد شده توسط: علی فوقانی آخرین اصلاحات: چهارشنبه 17 شهریور, 1395 [14:49:50 ] توسط sina_f تعداد بازدید ها: 3508



باشگاه استعداد یابی

راههای ارتباط با ما:
تلفن گویا: ۲۸۴۲۸۰۲۴-۰۲۱ و ۲۲۸۹۵۶۴۷-۰۲۱
تلفن همراه و واتساب: ۰۹۳۶۶۷۵۹۲۱۰


تهران - خیابان شریعتی - بالاتر از گل نبی
بن بست ارشاد-حسینیه ارشاد-ساختمان خلاقیت و نوآوری
طبقه چهارم - خانواده باهوش من



تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به خانواده باهوش من است.