در استوانه مدرج اول یک مفدار سرکه و در استوانه دوم مقداری آب اکسیژنه بریزید.
گام دوم:
چوب بستنی را باگیره گرفته و نوک آن را آتش بزنید. بهتر است این کار را هم زمان با مرحله ی بعدی وبا همکاری شخص دیگری انجام داد.
گام سوم:
در استوانه ی اول (سرکه) مقداری جوش شیرین و در استوانه ی دوم (آب اکسیژنه)مقداری پودر خمیر ترش بریزید.
گام چهارم:
چوب روشن راداخل استوانه ی اول قرار بدهید.چوب خاموش میشود.
گام پنجم:
حالا بلافاصله چوب خاموش را در استوانه دوم وارد کنید دوباره آتش می گیرد این کارا می توانید چندین بار تکرار کنید به شرطی که پس از خاموش شدن شعله ی چوب، قسمت هایی ازچوب نیمه افروخته باقی مانده باشد.